GSI 350 – Nastrzykiwarka

GAROS GSI (Garos Salt Injector) należą do najbardziej zaawansowanych nastrzykiwarek na rynku – znajdują się w czołówce rozwiązań technologicznych. Modele z tej serii stanowią już czwartą generację. Ich konstrukcja była udoskonalana przez lata, by sprostać wysokim wymaganiom higienicznym i wydajnościowym współczesnego przemysłu mięsnego.

Nastrzykiwarki GAROS są niezwykle wszechstronne – będąc dostępne w wielu zaawansowanych wariantach, dodatkowo oferując różne konfiguracje głowic igłowych z uwzględnieniem współczesnych trendów przemysłu przetwórczego. Mogą być wykorzystywane do obróbki produktów z mięsa czerwonego, drobiu i ryb (w tym również produktów z kością).

GTB – MASOWNICA

Masownica GTB (Garos Tumbler Basic) to idealne połączenie wydajności z delikatnością — jego konstrukcja zapewnia doskonałe efekty. Układ płetw pozwala spełniać wszystkie wymagania związane z masowaniem, marynowaniem i mieszaniem różnych produktów, w tym m.in. mięsa czerwonego, drobiu, ryb i owoców morza.

Urządzenie jest dostępne w sześciu różnych wariantach, o pojemności bębna 1600, 2600, 3900, 5600, 7500, 10 000 litrów.